Master of Puppets

VARJOTYÖPAJA KAIKILLE!

TAPAHTUMAAN – KOULUUN – SYNTYMÄPÄIVILLE – POLTTAREIHIN

Tässä workshopissa jokainen saa loistaa hymyssä suin nukkemestarina!

Mielenkiintoisessa varjoworkshopissa opetellaan varjohahmon rakennus & tutkitaan rennosti varjojen mahdollisuuksia rakennettujen hahmojen avulla.

Hauska yhteishetki ihan kaikille & jokaiseen tilanteeseen! Ammattitaitoisena ohjaajana & humoristisena kuhmolaisena pidän huolen siitä, että tämä pläjäys toimii- mihin ja kenelle ikinä sen tulenkin vetämään!

Pajan teema voidaan miettiä tapauskohtaisesti.

I * FEEL!

VARJOTYÖPAJA NUORILLE

I * FEEL! – työpajassa käsitellään varjotaiteen ja -teatterin keinoin eri tunteita & tunnetiloja muun muassa varjovalokuvia sekä pieniä varjoteoksia toteuttaen.

Työpaja on suunnattu 13-16-vuotiaille.

Varjojen Voimaa

VARJOTYÖPAJA NUORILLE

Varjojen Voimaa – työpajassa käsitellään vaikeampia tunnetiloja, kuten masennusta ja ahdistusta. Työpajan aikana rakentuu varjoinstallaatio, joka pystytetään toviksi esimerkiksi kunnan kirjastoon.

Työpaja on suunnattu 16-30-vuotiaille.

Nuorille suunnatut työpajaa alkavat valokuvin ja videoin maustetulla taiteilijaesittelyllä, jossa kerron laajasti elämästäni itsenäni ja taiteilijana; asumisesta nuorena pienellä paikkakunnalla; kokemastani kiusaamisesta sekä paniikkikohtauksista ja ahdistuksesta, jotka ovat vaikuttaneet myös tekemääni taiteeseen.

Työpajojen ohjaajana olen iloinen, avoin ja rempseä. Otan jokaisen osallistujan huomioon yksilönä ja pyrin keskittymään jokaisen vahvuuksiin kannustaen. Minulle tärkeää on läsnäolo ja sydämellä tekeminen.

Työpajojen hinnat riippuvat osallistujamäärästä- kysy lisää paula.vilmi@gmail.com

 

Nautin kurssistasi todella paljon! Osa syy siihen on varmasti persoonasi, joka on todella hurmaava. On ihanaa miten omana itsenäsi teet työtäsi ja miten se kantaa myös nuoria uskaltamaan olla oma itsensä samalla, kun näytät niin rohkeasti esimerkkiä. Läsnäolosi oli todella aitoa ja koko kurssin sisältö oli hyvin pohdittu ja ihanasti toteutettu. Jokaisen omat ideat ja toiveet otettiin myös todella ihanasti huomioon!” 

Johanna 23, Kajaanin Tyttöjen Tupa